Skip to main content

Uw vastgoed op zijn mooist!

Wallcare gevelrenovatie

Benieuwd wat wij voor uw renovatieproject kunnen betekenen? Wallcare is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van gevelrenovatie.

Voegwerk vervangen

Het voegwerk bepaalt voor een groot deel de kwaliteit en de uitstraling van een gevel. Het vervangen van ondeugdelijk voegwerk vraagt om vakmanschap. Het vakmanschap van Wallcare! Ons ervaren team herstelt uw gevel, zodat die weer in optimale staat teruggebracht wordt en er prachtig uitziet.

Wallcare werk bij het vervangen van de voegen volgens de CUR-Aanbeveling 61. Deze aanbeveling definieert regels voor voegen in metselwerk, zowel voor de uitvoering als controle. Kwaliteit staat bij Wallcare voorop, voor alle soorten voegen van platvol en snijwerk tot knipvoegen.

Wallcare is één van de vier gevelrenovatiebedrijven in Nederland met het KOMO-procescertificaat voor het vervaardigen van voegwerk in metselwerk. Dit betekent dat wij continu aantonen dat wij werken volgens de gestelde eisen. Daarvoor voert het SKG-IKOB regelmatig objectieve kwaliteitscontroles uit op de projecten van Wallcare. Met KOMO-gecertificeerde bouwprocessen verzekert u zich als opdrachtgever van vakwerk en vakmanschap!

Metsel­werk­herstel

Het herstellen van metselwerk kent verschillende facetten, zoals het plaatselijk vervangen van kapotte stenen, het herstellen van gescheurd metselwerk of het aanpakken van constructieve problemen. Bij Wallcare begint dat met een inventarisatie, gevolgd door een plan van aanpak om de schade aan de gevel te herstellen. Daarbij kijken wij uiteraard ook naar de oorzaak van de schade en doen u een voorstel om dat te verhelpen.


Schades aan metselwerk kunnen verstrekkende gevolgen hebben voor onder andere de stabiliteit van de gevel en vochtindringing in de achterliggende constructie. De metselaars van Wallcare bezitten de kennis, ervaring en kunde om de gevel weer in goede staat te brengen, waarbij zij oog houden voor een mooi aanzicht.

Gevel­reiniging

Wallcare is gespecialiseerd in het reinigen van vervuilde gevels, zowel voor metselwerk als gevels van andere materialen. Het reinigen van een gevel is een essentieel onderdeel bij het vervangen van voegwerk om te zorgen voor een ondergrond die goed hecht. Afhankelijk van het type gevel en het gewenste resultaat biedt Wallcare verschillende vormen van gevelreiniging aan:

  • Technisch reinigen – reinigen met koud water onder gepaste druk

  • Stoomcleanen – reinigen met heet water onder gepaste druk

  • Lagedruk straalsysteem – reinigen met een mengsel van lucht, water en granulaat

Bent u benieuwd wat Wallcare op het gebied van gevelrenovatie voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren.