VCA certificering Wallcare Nederland B.V.

Bij Wallcare staat veilig werken, met oog op gezondheid en milieu voorop. Met het dragen van het VCA certificaat tonen wij aan te voldoen aan de VGM Checklist Aannemers. In deze checklist staan de eisen die bij onze werkzaamheden worden gesteld ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu. Klik hier om het VCA-certificaat te downloaden.

Wallcare is KOMO gecertificeerd voor het aanbrengen van voegwerk en het aanbrengen van renovatiespouwankers

Het KOMO-keurmerk is hét bewijs voor kwaliteit voor zowel producten als processen in de bouw. Wallcare is KOMO-gecertificeerd voor het aanbrengen van voegwerk en voor het aanbrengen van renovatiespouwankers. Het KOMO-keurmerk onderscheidt zich doordat de eisen die eraan worden gesteld onafhankelijk zijn vastgesteld en de controle erop wordt gedaan door onafhankelijke deskundigen. Klik hier om het KOMO procescertificaat te downloaden.

Wallcare is een erkend leerbedrijf en gecertificeerd bij SBB

Als erkend leerbedrijf zet Wallcare in op de toekomst. Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om ambitieuze jongeren in de praktijk werkervaring op te laten doen binnen ons vakgebied. Met als leermeester gecertificeerde vakmensen bieden wij leerlingen een optimale werkomgeving om zich verder te ontwikkelen. Klik hier voor onze pagina op de site van het s-bb.

Wallcare is lid van Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is dé toonaangevende ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. In eerste instantie staat Bouwend Nederland in dienst van de organisatie, onder andere in de vorm van advies en belangenbehartiging. Iets wat zich vertaalt in een betere professionelere dienstverlening richting de klant.

Wallcare is lid van SBIB

SBIB staat voor Stichting Beoordeling Integriteit in de Bouwnijverheid. Met het lidmaatschap conformeert Wallcare zich aan de door de stichting opgestelde gedragscode. Daarbij komt dat Wallcare verplicht is periodiek richting de SBIB te rapporteren over de handhaving van de gedragscode. Klik hier voor onze registratie bij de SBIB.